Skip to content

Lisbeth og Per Hyldgaard

Per Hyldgaard er grundlæggeren af Gospel Outreach. Han blev født og er opvokset i Nordjylland, hvor han stadig bor med sin familie. Da Per var meget ung, kaldte Gud ham til at prædike evangeliet i hele verden. Per har gået på bibelskole i USA og været præst i Danmark i mere end 11 år. Han har også, sammen med sin familie, tjent som missionær i Tanzania. På grund af Gospel Outreach har Per arbejdet i over 60 nationer over hele verden, og har tjent ved at prædike Guds ord ved kampagner, på konferencer, seminarer, bibelskoler og i kirker. Han har bogstavelig talt set tusindvis af mennesker blive frelst, helbredt, befriet, døbt med Helligånden og berørt af Gud gennem tjenesten. Per er også involveret i kirkeplantning, og han har et stærkt ønske om at se de troende blive forløst ind i tjeneste gennem Guds kraft.

Målet er at bygge Guds rige

Gennem kampagner har over 1.100.000 mennesker givet respons på frelsesbudskabet. Tusindvis er blevet sat fri fra bånd og lænker, de har levet med. De lokale menigheder er vokset og endog nye menigheder er blevet plantet, som resultat af disse kampagner. Ud over kampagnerne afholdes der hvert år en række seminarer og konferencer for pastorer, kirkeledere og menigheder. På disse konferencer opmuntres og udrustes kristne til at følge kaldet til at bygge Guds rige i deres lokalområde.

IMPACT – bog af Per Hyldgaard

impact book Per Hyldgaard

“IMPACT!” fortæller historien om Gospel Outreach, og hvordan det hele startede.  Bliv inspireret til at vinde mennesker for Jesus.

I “IMPACT” fortæller Per Hyldgaard historien om Gospel Outreach; om kaldet til at træde ud og adlyde ordene i Markusevangeliet, hvor Jesus siger: “Gå ud i alverden og forkynd evangeliet for hele skabningen”, og om Per Hyldgaards egne oplevelser af Guds kraft og trofasthed i tjenesten.

Bogen er fyldt med vidnesbyrd, billeder og historier fra hele verden om, hvordan evangeliet har gjort og gør en forskel i menneskers liv. Vidnesbyrdene om helbredelse, frelse og forvandling inspirerer, udfordrer og guider dig til at løfte kaldet i dit eget liv. Du finder også en bønneguide til evangelisation i bogen.

Bogen er kun udgivet på engelsk.

Læs forordet til bogen

Back To Top